BLED NA DLANI je naša nova mesečna oddaja o turizmu, v kateri predstavljamo zanimive dogodke, inovativne projekte, predane ustvarjalce in odmevne akcije. V drugi, novembrski oddaji (premierno na BLED TV 2.12.2017) si oglejte:

Ob zadnjih podatkih o turističnem obisku in številu nočitev v Sloveniji in na Bledu in po res rekordni poletni sezoni se je še bolj izpostavilo vprašanje, kako na destinacijah samih ustrezno poskrbeti tako za turiste kot lokalne prebivalce. Kako na Bledu sledimo smernicam, ki nam jih narekuje Slovenska turistična organizacija, hkrati pa se zgledujemo po zelenih zgodbah iz drugih podalpskih držav?

Družabni mediji so eno izmed pomembnih komunikacijskih orodij preko katerih se tudi turistične destinacije uspešno ali neuspešno predstavljajo. Bled sodi med bolj aktivne turistične kraje na družabnih medijih, zlasti instagram je medij, ki ga v Turizmu Bled uspešno upravljajo. Kakšno vlogo igrajo družbeni mediji pri tem, ko se turist odloča ali bo obiskal turistično destinacijo?

Katerega dogodka se v decembru najbolj veselite je vprašanje, na katero so odgovarjali naključni mimoidoči

Če se v prazničnem decembru ne boste odločili za klasične sladice, morda letos pripravite kremšnite. Kako so nam prijazno pokazali v slaščičarni na Bledu, kjer izdelujejo originalno blejsko kremno rezino.

Vabimo vas, da s svojimi predlogi sodelujete tudi vi, prav tako bomo veseli vaših mnenj. Pišete nam lahko na urednistvo@bled.tv ali sledite na facebook strani @bledtv. Tudi tam ali ob objavah na našem you tube kanalu lahko pustite svoj komentar.