V letošnjem poletju bo na celotni destinaciji Bled poleg rednih avtobusnih linij na voljo še dodatni javni prevoz. V soboto, 30. junija, svojo pot začenja shuttle bus, ki bo uporabnike –  ne glede ali so to domačini ali blejski gostje, za en evro vozil na relaciji Ribno-Blejski grad-soteska Vintgar –Zatrnik in nazaj. Avtobus bo vozil do 16. septembra, začne zjutraj ob 8:05 pred Infocentrom Triglavska roža, zadnji odhod z Zatrnika pa bo ob 22. uri.

Druga možnost je avtobus Hop on hop off, ki povezuje Zgornjo Gorenjsko.  Avtobus bo vozil od 1. julija do 31. avgusta, enodnevna vozovnica pa stane 8 evrov. Na vožnji bo prisoten tudi lokalni turistični vodnik.

Ob torkih bo vozil na krožni poti Bled – Radovljica – Kropa. Prvi odhod z Bleda bo ob 9:30, zadnji iz Krope pa ob 17:25.

Ob sredah bo avtobus vozil na krožni poti Bled-Zabreznica-Begunje-Radovljica-Kamp Šobec-Bled. Prvi odhod z Bleda je ob 9:30, zadnji odhod iz Radovljice ob 18:30.

Četrtki so namenjeni vasem pod Stolom. Avtobus bo vozil na relaciji Bled –Vrba-Žirovnica-Begunje-Brezje-Radovljica-kamp Šobec -Bled. Prvi odhod avtobusa z Bleda je ob 9:30, zadnji z Brezij ob 19:45.

Petki so namenjeni obisku Tržiča. Avtobus bo vozil na relaciji Bled-Radovljica-Begunje-Tržič-Radovljica-kamp Šobec-Bled. Prvi avtobus z Bleda odpelje ob 9:30, zadnji iz Tržiča ob 19. uri.