Decembrski dogodek za najmlajše
Si predstavljate pravljico, v kateri bi nastopili Muca Copatarica in Pepelka? Poleg njiju pa še Drevo prijateljstva in čarobni gozd, poln pravljičnih junakov? Kako poteka in se razplete ta pravljica? Odgovore boste našli na »najpravljičnejši«, Pravljični poti na Blejski grad.
Odprla se bo v soboto, 10. 12., ob 14. uri. Ob vznožju grajske poti (nad Grajskim kopališčem) vas bodo pričakali vodniki, vas skozi pravljični gozd ob pripovedovanju iskrivih zgodb popeljali na Blejski grad, kjer bomo skupaj okrasili Drevo prijateljstva, grajsko božično drevo in si nato v Viteški dvorani ogledali še otroško baletno predstavo Pepelka.
Vabimo vas tudi, da sodelujete v facebook akciji, s katero želimo povezati družine in otroke ter širiti lepe želje v prazničnem času. Vzporedno z dogodkom poteka na @TreeOfFriendship.
Cena vstopnice za prireditev je 5 evrov (enotna cena za vse obiskovalce). Kupiti jih bo mogoče na dan dogodka na prizorišču. Za obiskovalce Pravljične poti bo brezplačno parkiranje urejeno znotraj Športnega parka Bledec (cesta proti Pokljuki, Rečiška cesta 2).