On in ona sta v odnosu prišla do točke, ko se bosta razšla ali pa še bolj povezala. Odločita se za poroko. Še isti hip v priprave na dogodek in seveda življenjsko prelomnico zareže slutnja usodne bolezni, ki zaznamuje tudi odnose bližnjih in odnose do bližnjih. Dialogi so komični in duhoviti, situacije pa morda resnejše kot se zdijo. Za zmeraj je romantična komedija, ki govori o ljubezni in bolezni, o vsem kar je vmes in kar ju povezuje.

V glavnih vlogah blestita Mitja Šinkovec in Lucija Vidic, ki zase pravita, da sta jima vlogi predstavljali precejšen izziv. Ostali igralci pravijo, da jim vživljanje v vlogo ni predstavljalo večjih težav, saj se s svojo vlogo lahko povežejo tudi v vsakdanjem življenju. Avtor besedila je Gregor Čušin, režiral pa je Gaber Kristjan Trseglav. Glasbo je napisala njegova soproga Nataša Vester Trseglav, ki je v predstavi tudi nastopala kot klaviaturistka in vokalistka.

Muzikal je zabaven in kratkočasen, vendar ni namenjen izključno zabavi in pozabi, temveč tudi premisleku in pogovoru s samim seboj ter bližnjimi.

Gregor Čušin se je po zaključenem študiju na AGRFTju zaposlil v Mestnem gledališču Ljubljana (MGL). Kasneje je bil zaposlen v Prešernovem gledališču Kranj. Sodeloval je tudi s Špas teatrom, Slovenskim komornim gledališčem Ljubljana in Šentjakobskim gledališčem Ljubljana. Igral je tudi v TV nadaljevanki Začnimo znova in v več filmih. Ukvarja se tudi z režijo, predvsem pa je znan po svojih avtorskih monodramah, kjer se ukvarja s krščanskimi temami. Poleg igranja sodeluje tudi s prispevki pri tedniku Družina in mesečniku Ognjišče. Za svoja dela je prejel tudi več nagrad.

Gaber K. Trseglav – domačin iz Zasipa – ima za seboj bogato televizijsko in radijsko kariero. Med drugim je igral šoferja Karla v TV filmu Kandidatka in šofer, fotografa Nejca v TV nanizanki Rumeno, rumeno in škrata Srečka v otroški seriji S soncem v očeh. Ukvarja se tudi z režijo in organizacijo prireditev; je soustanovitelj društev Mali vaški (m)odrc, KUD Gleam ART Bled, KUD E-nota in predsednik KUD Zasip. O gledališki predstavi Za zmeraj pravi, da želi zrežirati zabaven in kratkočasen muzikal, ki pa ni namenjen izključno zabavi in pozabi, ampak tudi premisleku in pogovoru s samim seboj ter bližnjimi.

Nataša V. Trseglav je poučevala že na Glasbeni šoli Radovljica in Glasbeni šoli Jesenice, Zavodu Do-Re-Mi ter na Osnovni šoli Prežihovega Voranca, trenutno pa uči klavir na Srednji vzgojiteljski šoli na Jesenicah. Poleg poučevanja aktivno deluje kot vsestranska glasbenica. Ustvarja sodobno glasbo za gledališke predstave in različne glasbene zasedbe, koncertira kot pianistka in pevka. Leta 2011 je na Bledu izvedla odmevni koncert Klavir na jezeru, kjer je zablestela kot vrhunska improvizatorka. Pri Glasbosnedu vodi vokalne delavnice ter poučuje klavir.

Igralska zasedba:
Nina: Lucija Vidic
Luka: Mitja Šinkovec
Najboljša prijateljica – Sonja: Nataša Anderle
Najboljši prijatelj – Bojan: Marko Zemljič
Nevestina mama – Vida, čistilka: Elizabeta Žnidaršič Stefanciosa
Nevestin oče – Stane, bolnik: Klemen Kosir
Medicinska sestra, ženinova mama – Gabi: Metka Frelih
Ženinov oče – Franci: Matija Kunstelj
Tipo, mojster, zdravnik, mojškra, župnik, smrt: Boštjan Bifti Smukavec