Na pobudo Hotela Triglav in ob podpori JZ Turizem Bled bo to nedeljo na Bledu potekala prva gastronomska tržnica. Dogodek sodi med aktivnosti, povezane z razvojem kolektivne blagovne znamke Blejski lokalni izbor.

Kot poudarja Mateja Vilman s Turizma Bled na destinaciji  beležijo spodbudne zgodbe o povezovanju ponudnikov. Na pobudo Hotela Triglav in ob podpori Turizma Bled bo vsako tretjo nedeljo v mesecu med 11. in 15. uro potekala gastronomska tržnica, na kateri se bodo predstavili ponudniki in ponudnice izdelkov, certificiranih pod znamko Blejski lokalni izbor, kuharski mojstri Restavracije 1906 pa so pripravili jedilnik z vključenimi 3-hodi, ki je sestavljen iz sestavin lokalnih ponudnikov, udeleženih na nedeljski tržnici.

Koncept »Kolodvorske tržnice« združuje obisk tržnice in možnost nakupa lokalnih izdelkov ter kulinarične užitke ob kosilu Blejski lokalni izbor v idiličnem hotelu nad jezerom, ki prepriča s svojim razgledom, gostoljubjem in vrhunsko kulinariko.

Prva gastronomska tržnica Blejski lokalni izbor s kosilom bo v nedeljo, 19. 6., med 11. in 15. uro v prostorih Hotela Triglav. Cena jedilnika je 25 €, zaradi omejenega prostora v restavraciji so zaželene predhodne rezervacije na info@hoteltriglavbled.si ali 04 575 26 10.