V Turizmu Bled so se po dobrih treh letih uporabe rezervacijskega sistema Feratel odločili, da ga v letošnjem letu zamenjajo. 

Sistem so na destinacijski spletni strani www.bled.si vpeljali zato, da bi posodobili spletno komunikacijo z gosti in pospešili trženje nastanitev in aktivnosti. Sistem pa kot opažajo v Turizmu Bled med ponudniki nastanitev in turističnih storitev na Bledu ni bil sprejet po pričakovanjih in ni dosegel ciljev, ki so si jih zadali. Prav tako ugotavljajo, da sistem ni omogočal optimalne uporabniške izkušnje, ki jo pričakujejo sodobni turisti, niti ni bil v celoti prilagojen posebnostim slovenskega poslovnega okolja. 

Tomaž Rogelj, direktor Turizma Bled: »V letu 2019 bomo v sklopu projekta Digitalni razvoj in promocija turistične ponudbe destinacije Bled opravili prenovo spletne strani www.bled.si. Pri prenovi bomo izvedli tudi spremembe na področju spletnih rezervacij nastanitev in storitev. Do zamenjave bo rezervacijski sistem Feratel deloval v omejenem obsegu.” 

O vseh spremembah bodo zainteresirano javnost in uporabnike pravočasno obvestili in nudili pomoč pri vpeljavi in uporabi novih orodij še poudarjajo v Turizmu Bled.