Bled, 23. aprila – Čarobna umetnost je le ena od panog, kateri COVID 19 ni prizanesel. Tako kot mnogi organizatorji prireditev, glasbeniki, animatorji in drugi iz podobnih dejavnostih smo tudi čarobni umetniki praktično čez noč ostali popolnoma brez dela ne glede na to, ali se imenujemo čarodeji, čarovniki, čarobniki, iluzionisti ali kako drugače.

Trenutno nam ne preostane drugega kot pripravljanje novih prodajnih strategij, ustvarjanje novih predstav in vadba novih točk, da bomo ob povratku na sceno še boljši, še bolj zabavni, še bolj neverjetni. Predvsem pa, da bodo naši naročniki zaznali neko dodano vrednost za najmanj isto ceno kot pred krizo.

Namen našega sporočila še zdaleč ni ”jamranje”, ampak apel organizatorjem dogodkov, da cehovski sceni vrnejo upanje na boljše čase takoj po končanih ukrepih glede prepovedi združevanja z vključevanjem naših nastopov v njihove programe prireditev.
Čarobnih umetnikov nas je v Sloveniji pravzaprav malo. A vseeno dovolj, da lahko kvalitetno popestrimo mnoge prireditve in dogodke. Nestrpno pričakujemo nova povpraševanja, veselimo se novih nastopov ter zadovoljnih obrazov gledalcev in naših naročnikov.

Čarobni pozdrav in ostanite zdravi.

Za Magic studio Maribor, združenje slovenskih čarobnih umetnikov: Toni Mežan – čarodej Toni