Selitev knjižnice v Medgeneracijski center Vezenine Bled bo potekala marca. Zdajšnja stavba knjižnice na Ljubljanski 10 predvidoma v ponedeljek, 7. marca zapira svoja vrata. Zaradi selitve v tej enoti ne bo izposoje, vračila gradiva pa tudi dogodkov ne.

Člane knjižnice vabimo, da  pridejo po čim več knjig in si jih izposodijo za daljši čas. Gradivo, ki si ga boste izposodili po 15. februarju, boste lahko brez zamudnine vrnili v novi knjižnici najkasneje do torka, 10. maja. Gradiva blejske knjižnice ne bo mogoče vrniti v drugih enotah Knjižnice ATL Radovljica.

 Z vsako izposojeno knjigo, ki si jo boste izposodili in vrnili v novo knjižnici, nam boste pomagali pri selitvi.

Med selitvijo blejske knjižnice si boste  knjige in drugo gradivo lahko izposojali v preostalih enotah Knjižnice A.T. Linharta Radovljica (Radovljica, Gorje, Lesce in ostale enote), ki bodo odprte po ustaljenem urniku.

Odpisano gradivo, ki ga knjižnica ne potrebuje, lahko januarja in februarja pregledate in odkupite po simbolični ceni.

Pomembno vlogo pri selitvi bo imela tudi pomoč prostovoljcev, zato vas vabimo k sodelovanju. Vsi, ki ste pripravljeni pomagati pri selitvi, se lahko prijavite do torka, 15.2.2022. Naloge, ki jih bodo opravljali prostovoljci, bodo večinoma fizično dokaj zahtevne. Zaželjeno je, da imajo prostovoljci na razpolago več prostih dni. Prijavnico najdete na spletni strani knjižnice (https://www.rad.sik.si), prav tako pa jo lahko dobite tudi v blejski knjižnici. Izpolnjen dokument osebno prinesite v blejsko knjižnico ali pa ga pošljite po e-pošti na naslov: zala.hrast@rad.sik.si

Vse, ki imate doma transportne vozičke (»rudlne«), prosimo, da nam jih posodite za čas selitve.

Blejski knjižničarji