Letošnja zimska pravljica na blejski jezerski promenadi je obiskovalce privabljala vse od 30. novembra pa do 6. januarja, ko so ob zaključku podelili zelena drevesa.

Projekt Turizma Bled, kjer so kupil 60 zelenih dreves, katera so mesec dni krasila promenado, je bil med občankami in občani Bleda odlično sprejet. Ti so imeli mesec dni čas, da se vpišejo na seznam in posvojijo zeleno drevo. Zanj so lahko darovali prostovoljni prispevek in tako skupaj z blejskim rdečim križem pomagali družinam, ki na Bledu potrebujejo pomoč. Nekaj izmed dreves pa bo svoj novi dom našlo v blejskih parkih.

Tako je bil zaključek praznične Jezerske promenade v znamenju dobrodelnosti in zelenih dreves. Seveda ponovno ni manjkalo kuhanega vina in dobre hrane, za katero so ves čas prazničnega dogajanja skrbeli različni gostinski ponudniki. Tako kot Turizem Bled so tudi oni z letošnjim obiskom več kot zadovoljni. Veliko turistov in pa tudi domačih gostov si je ogledalo lepo okrašeno Jezersko promenado in med vikendi uživalo ob zvokih različnih glasbenih skupin. Kot zadnji so na oder stopili člani zasedbe Help! The Beatles tribute in marsikoga iz občinstva popeljali nazaj v preteklost.